bi'er

have you ever had that feeling , you're trying really hard for something but at the end of the day , you feel worthless , because no one ever care about what you're trying to do.

Dan banyak je kali aku cuba nak tenangkan hati balik dengan seribu satu penipuan konon nak sejukkan hati , you create bundles of soothing words which you thought boleh easekan the burden you had inside. Pastu at the end of the day all you do is cry sebab you can't take any of those soothing words that you've create , sebab you know its all lies you create  , its all the fancy words you had in mind just to make the inner you kindoff healed.

dan kau cuma tak mampu nak terus menipu diri sendiri.

because it bi'er. bi(tt)er.

bi'er
sebab kau masih lagi letak harapan pada manusia.
berapa banyak kali nak pesan ni najwa?
berapa banyak kali nak pesan ni najwa?

harapan + manusia = mengecewakan.
this one simple equation kau tak mampu nak hadam. simple , dua je , takde pakai kuasa 2 , square root ke apa takde , tak perlu nak multiply apa apa.

kenapa
susah
sangat
nak
faham

nah ambik that bi'er feeling.


No comments: