Mysale - Najwa's shopping tips ( flip tudung )

I used to declare that I am not an avid shopper. I used to cry waiting for my mom habis shopping. LITERALLY CRYING  , which means bila aku ingat yang aku nangis di dalam shopping mall , I was sound enough ( big enough , to have that memory inside my head hahaha ) at that moment. But guess what? That's not what happening here ( emoticon dua tangan pegang muka - mulut ternganga - mata dibesarkan skala lapan ) 

I
am
an avid
shopper here. 

( a sudden confession of the not so shopaholic ) 

hey gang not so gang haha. ( sumber image shaikh google ) 

Hard to admit ( like its a crime but I feel like its a crime ) but I am. I got amused even by 30 , 20% discounts on the walls. ( padahal 30% 20% tu turun sikit je wehhhhh * I am not into math but money calculation laju leuls jangan pernahlah tertipu . WALK AWAY FROM THIS PEOPLE ! haha. )  Sekarang I tengah pening camne nak angkut semuaaaaa baju ni bawak balik Malaysia. Siap pening to where my unused shirts should go , charity shop or to battle a space in my luggage ( this girl dah keluarkan luggage dia letak atas cupboard even lagi 56 nak balik Malaysia meow ) . So right now I am going to share with you guys my so-called shopping tips. I used ( infact sekarang , kau takyah nak used used sangattttt * emoticon nangis tak berlagu * ) to subscribe all kind of shopping mails and found myself scrolling online shopping websites early in the morning. And as for me , selalu I don't really care about the brand ( though I should care ) , guess what's the first thing I'll look into the website? * angkat angkat kening *

I'll always go to the ( Lowest price  ) first , though sebenarnya kau akan tengok barang barang yang macam hmm padanlah murah. And if that does not satisfy me , I'll go to the SALE tab. And siapa je kat dunia tak suka sale ? ( kalau ada , pergi sorokkan diri sendiri tidak perlu muncul disini wahah ) 

Now I would like to share with you girls ( like only girls ke suka shop? No shopping is for universal genderrrrrr hahah )  shopping tips during mysale.

UK ni en berseason , that 4 seasons affect economy dunia fashion ( I uuuuu myself this time haha )  , time winter kau akan nampak semua benda dull , its all black , blue , gelap bosannnnnzzzzzz sebab sejuk en , you don't bother to wear fancy clothes , sebab semua sorok dalam coats ( tapi aku langgar je fashion sebab hipster ( the one that stands out in my definition of hipster la haha )  kan ? ( bahhahahahaha apa benda declare diri sendiri hipster weh tampar diri sendiri ) so mungkin aku baru setahun jagung sedapnyaaa jagung di bumi UK ni , so back then , I have no choice but to spend lots of money on my winter coats and nak taknak kena beli masa early season , which sekarang dah spring en , kalau kau pergi kedai kedai , murah sesangat sesangat sesangatlah all kinds of winter thingy. So tips satu , Shop at the very end of the season ! , so like sekarang omeyylah bagi siapa yang nak fancy time winter nanti , mula membeli ( even kau akan dipandang pelik kerana membeli baju dull tatkala banyak baju berbunga bunga cinta di racks ) 

Selalu kalau masuk kedai , mata ini akan tertancap kepada benda benda di clearance item , because of the reduction in price , lols the trick is to wait for some time , like six to eight weeks ( lols gagah gila nak tunggu lelama wehhh but it worth the wait ) , ( tapi biasanya time flies fast and by the time aku datang kedai , semua benda secara tiba tiba dah ada dekat clearance part lols haha ) , sebab in logic en , why buy benda yang sama pada harga yang mahal when you can get it for a lower price? * kening kening lagi * , but sometimes I doubt this gak , sebab ada one time your affection would go beyond anything and for getting something you love , at any price would be a satisfactory for you. ke? But as for me student ni , belum kot tiba masa affection goes beyond anything , I need to do savings gais. 

Next , this might sounds mencampakkan diri ke lembah kelemasan di dalam dunia shopping hahaha , is to subscribe shops mails ! Tenenenenene this is so far my best shopping tips wakak , sebab aku nak limit diri sendiri dari pergi city plus kalau aku takde urusan dekat kelas / luar rumah , I don't bother going to the city. So jaranglah sebenarnya nak nampak aku dekat city center during weekends or even holidays ( sebab takde urusan dekat kelas why bother going outttttttttt ). 

Aku jugak seorang shopper yang tak suka crowd places moreover on weekends plus aku jarang nak mencuci mata lelama end up buying nothing , which online websites help me a lot with this. Sebab before anything I would go to the websites ( I am all updated with the price , any sale going on , and paling penting I can just type je nak mende dekat tab instead of pusing satu kedai tak jumpa ) . Yeah one thing though I subscribe mails , for kedai kedai yang accesible by legs , aku akan tengok website then pergi kedai untuk cari the item. I would list down things yang aku nak beli so by the time kat kedai , I just need to bother the saleswoman ke men bermata biru untuk carikkan apa yang aku nak miahahhahahah , tunjuk je screenshot and there you go. Ada masa ada je yang takde stock dalam kedai , tapi okay je , kita pakai concept takdok rezeki nak buek camno. tudiaaaa haha. so indirectly subscribing mails are a good thing because you save your time and ada matlamat nak beli apa ( wakakkaka I make this sounds okay when it should not , guilty pleasure spending your money nangis aaaa cemni leuls ) . Online things ni kenkadang notify kau good deals like ada sekali tu aku membeli belah di sports direct , beli kasut beg segala bagai , I spent like 40+ time tu , then suddenly teringat yang if I spend another ++ ) cukupkan 50 , dapat voucher 10 pound ( jangan pernah undermine 10 pound je eleh NO , 10 pound here might worth 10 good item with good value k ) 

so that's it kot for the time being. I have more days to discover my so-called shopping tips wakakaka. I hope this helps you triggering your shopping wise ( not so wise ) sense leuls. Lols shopping takdelah negative sangat sebenarnya  , we all shops and kita semua helping with the economy to bergerak like how can an economy cycle when you don't buy ? ( free things campak tepi ) ( menggunakan hujah ekonomi ye kau disini najwa hahaha ), cuma degree tu lelain , and as long as tak berlebih lebih , once in a while to treat yourself sebab dah study lapan hari lapan malam , I think its okay je , so be balance with your thinking and lets us be wiser for the upcoming exam.

Exam exam kau cerita pasal shopping ye Anis Najwa. ( memandang sepi nota di tepi katil wahaha )

adios people ( dah tulis dah pasal Spain tapi baru tulis hari first second panjang kemain and monotonous sangat gaya , so I guess biarlah dia menjeruk dalam drafting side ) kah kah. 

No comments: