Quick update - sebab aku rasa nak spill something , maybe its the urge of wanting to write. Tapi takde benda pun rasa nak share sangat because most of the time kalau aku malas tulis blog , aku tulis atas instagram ngeh.

Sekarang busy with revisions. Sungguh sungguh punya susahhhhhh nak grab balik kerajinan tu , bersilat ( figuratively ) jugak nak melawan kemalasan ke'slow'an tu. And menangis sebenarnya nak paksa diri untuk rajin ngeh.

I MISS HOME. Guess what?

Malaysia , in 34 days weeee ! bye for now. Doakan che' rajin .


No comments: