ameltz yoko yoko

Penat sebenarnya kadang kadang restrain diri sendiri daripada nak freely buat semua benda yang hati nak sangat buat. 

Kadang nak meluahkan pada manusia tapi teringat janji dan dinding yang dah dibina , belum cukup kukuh  , showing a clear sign of 'Don't Najwa just don't' pastu terus keep dengan diri sendiri , sebenarnya cerita dia ego je. 

dah lama tak acknowledge sisi emosi diri sendiri. Sebab kadang tu rasa macam tolerate jelah perasaan tu , tolerate je apa jua perkara, dan tak boleh nak bottle up any of those feelings sebab takut burst tak tentu masa. Selama ni rasa macam dah cukup sado dan rasa macam emosi dah cukup stabil. 

dan sampai tahap dah tak boleh nak identify certain reaction/emotion for certain act. 

akhirnya rasa sedih tanpa tahu kenapa. 

dan banyak kali dah sapu ameltz yoko yoko dan seangkatan minyak angin atas dada

dengan harapan kesedihan tu akan hilang

dan kadang sebab tahap kebergantungan pada botol kecik putih biru tu sangatlah tinggi , 

sakit tu hilang dan pergi. 


...

No comments: