March and wishes

Hello I just got confused on how to wish birthday to whom that were born on 29th of February . Nak kata Happy Birthday bukan 29 , nak kata belated macam salah - end up confused dengan confusion sendiri. Benda camni pun nak fikir lelama . Ketuk kepala sendiri.

* muka mengharap versi furball *

Banyak sebenarnya wish March ni , tapi what for wishing for - kalau usaha seciput cuma. Haha. Its not a wish , it is goal to be achieved - or memang a wish to be granted. * nak jugak *  . So lusa trial dan saya masih di sini ( read : Rumah , Melaka - keselesaan - ketenangan - keterpaksaan untuk study juga ) . I don't know , sebelum ni dah cakap dengan diri sendiri , pressure diri sendiri seadanya , trial ni diguna pakai untuk kau tengok sejauh mana preparation kau untuk external exam. Tapi deep down , you know , you know that you need to give your super super effing efforts . Over times doubt dengan diri sendiri. Selalu rasa insekiur. Tiga sem 15 - 12 -14 , how my external going to be like. The points. Everything seems pressuring , from the records till the present time. Deep down , moga mudah jalan ini. Moga jalan yang dipilih - dan dilalui ini diberkati dari mula hingga ke akhirnya. * reflection time eheh * 

March banyak benda yang beratur : Trials. Excel in Edexcel ( ala ala bengkel SPM kot ) , BTN which taktahu jadi ke tidak , tapi apaadehal jadi tak , kalau kelas , ye ke kelas , kalau takde , belajar rajin rajin please najwa. Sebenarnya despite acah acah bizi , sebenarnya memang busy pun nak buat camne - nak mend relationship with humans. Specific humans. Tapi taktahu macam mana. No matter how much mulut ni cakap nak give a damn on something - deep inside , Allah je tahu sakit virtual deal dengan masalah masalah macam ni. End up mesti rasa clueless dengan diri sendiri - mungkin nak let Allah heal dengan masa. Haih. Mungkin itu mungkin ini. 

Its march aite? 

Semalam abang cakap dia graduate bulan 9. Akhir bulan sembilan. Tak pernah jejak kaki dekat Unimap. Dulu masa dia masuk first year , aku sibuk SPM , balik Selandar. Dah lepas tu memang takde can langsung nak menapak unimap. Despite ke'eager-an ' nak tengok unimap tu ; selalu cakap dengan dia ; 

Doakan adik tak datang graduasi kau . 

Sebab nak fly awal bulan 9. Nak fly. Nak. Nak . Allah mudahkan. Mudahkan. Boleh nangis fikir masa depan cenggini. A-level sudah mampu merobek jiwa raga. Ibu pulak nak pergi trip Indon bulan 10 , sambil sambil dia main pou level 27 , ibu cakap Masatu Anis dah fly dah. * nangis dalam hati - pressure * , sambil tu  " ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen  " doa ibu kan ? :) 

Wishes : 
Ace trial and see berapa banyak dah ready untuk external. - Moga dimudahkan Allah. 

Mend relationship - Mohon Allah grantedkan yang ni laju laju , tak sakit diri ini. 

Oh lagi satu , Kings College London , cepat cepatlah bagitau result awak. Nak bagi place takni , saya terseksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. * kemainnn aaa bunyi terseksa , sedangkan baru lepas feeling feeling tengok cerita cinta puihh sikit * 

nak randomly pergi berkelah bawak epal - dengar lagu sambil tengok nature. Sorang -sorang. - ini satu bentuk wish juga. 

No comments: