Problemo here and there !

Hello , I am facing kinda tough week dealing with my problematic google chrome. Entah apa tah aku tekan , at the end boleh bukak twitter dengan facebook je. Memang nak suruh melagho browser browser ni. T.T

So now I am writing using bluestack's application - finally I discovered more of this app's function selain untuk menjaga pou dan berburung hijau ( read whatssap ) ngeh.

Minggu ni rasa malas dia lain macam punya malas. Malas tahap labi labi , mungkin kerana post trial punya emotions jadi macam malas nak buat apa apa , sedang diri ini tahu external awal bulan lima dan kebanyakan paper bertindih , though ada total only 10 papers nak hadap. Serious tabik siapa yang hadap sampai 20 paper. Boleh tercekik! namun bukankah Allah tak membebani hambanya lebih dari apa yang mereka mampu.

K ni macam ngengada nak whine ! - kbye. Saja nak ada tempat berkata kata semahunya. I got a text - a miracle text. Ada hikmah mungkin. Ada hikmah.

No comments: