Aci Redah Hujan .

Tomorrow I would be facing my LAW paper. Final semester satu.

I guess I am distracted. Gheesh I hate distractions. Mind, get rid of the feelings.

Tadi I faced my psychology paper and *faint out* gheeeeha.

Petang tadi :

          Raining heavily. And first time in my whole life I've been facing tremendous journey nak exam. Performing zuhur, elok elok dah sampai Pusat Islam , awan seksyen 17 menangis . Ohooooi payung satu hapa tak bawak, alhamdulillah I am wearing my selipar buruk mati hidup tak mahu , metaphor macam hareeeeem T^T dua tiga hari ni. Maafkan saya. I don't take sastera kemelayuaan untuk A-level.

I was like saying : Takpe , kita ni nak pergi solat . Allah mudahkan jalan orang nak menuntut ilmu .
A friend of mine : Kita nak pergi mencurahkan ilmu ni ( she means : nak curahkan ilmu atas paper exam )

Fine. Gelak 5 saat.

 Phewww. Time running, still nak fikir strategy : acano nak pergi U201 ni. Bersama beg Dumex seringgit di tangan, sehelai lagi beg isi laptop  ( sambil buat muka mintak payung ) voilaaaaa. Memang tak la kan. Jadi aci redah je hujan yang membasahi bumi. Hensem habis. Silalah faham perasaan anak dara ini. Baju kurung lencun habis, tudung disaster sejak dari pagi ( tak pernah pernah aku let go tudung tak diselempang ) Memang taknak selera nak pandang muka sendiri , muka cam hapa. Weh tak berubah rupanya degree kesakaian aku sejak dari Selandar.

Sampai di tempat kejadian.
I guess INTEC memang suka letak extreme tempreture hagaknya. Kipas aircond + baju kencun habis.
Successfully answered Psychology. Three more to go. Adios blog <3

No comments: