My very first annoying vlog attempt ( yeah so old fashioned I know )

Hello penduduk bumi , ( gaya alien invade bumi haha )

Well , I've been wanting to do vlog since ages ( takdelah ages mana ) but hahah yeah still. Then bila dah buat I found out that I am better off with writing than talking whatevs haha. Takdelah better mana its just that I wanted to do one. So yeah here I am mumbling tah pape I don't even know whether my voice boleh didengar atau tak. And the very first and pointless I can say. Tapi tah , I just wanted to try. And mungkin bila nanti looking back to the days I used to do vlog ke , I might find reasons to laugh at myself ngueh 

so here I go. 
( editing memang level negative 9.28 ) 


3 comments:

Haziqah Qasdina said...

good attempt! boleh tambah satu lagi logam nih :p

cuma background sound macam ganggu sikit, hehs :D

Anis Najwa Nazari said...

I know I post this for public tapi malunyaaaaaaa haziqah tengok ahhahaha. Aah bisinggg kita taktahu kualiti video dia , plus sound tah bising dari mana. hahah.

Haziqah Qasdina said...

Hehe :p jangan la malu ngan kita.. Learning process iA,

Kot nanti boleh jadi mcm hilal asyraf dari
Blogger --> vlogger --> website sendiri --> buka lantera iman resources.

Nanti najwa buka 'The Anis Najwa Consultancy'. :D
Perlahan2 insyaAllah.