My GirlFriends. My GF's

Assalamualaikum. Have a pleasant day. I feel like I wanna write. Mood : Rindu GF's. After all, they light up my world. So, basically let me clarify things. Bila aku jumpa mereka. How can we really become so close. The GF's. Their personal characteristic in my view. My angle. Jom ikut turutan aku kenal siapa dulu :)

I met Sahidah Abdullah and Hannis Sofea first.
Then I get to know Nurul Aqila, Aireen Zuriani and Noorliana Masri.
Lastly Ain Syuhadah :)

Lets start :

with Syida.The strength deliver.



 Syida , ( the one in white shirt, left one ) we used to be dormmates masa form 1 and form 2.and masa form 5 :)  frankly she's an attention seeker. Haha. But seriously aku faham kenapa. She is my strength in terms of kekuatan. Kekebalan that she has inside her. Abandoned . But yet, dia sangat kuat. Tabik kat kau. He lost her dear father somewhere in 2008 and now she's at UTHM, an engineer to be. Dalam kalangan kami, lepas SPM, cuma dia and Yana kerja. And I know why money is yet so important to her. She need too. Aku selalu pesan satu benda dengan dia. Kalau dia takde sesiapa , back to us. We will help her 100 % in terms kewangan, tempat tinggal. Rely on us shida when You feel so down. Her life is so challenging and frankly aku takkan kuat duduk kat tempat dia. 

Hannis Sofea.The wicked Sister

Hannis Sofea ( the one in black scarf ) we used to be dormmates masa form 1 form 2 and form 5 *dormmate tak rasmi. Sila terasa. Haha. Frankly dia seorang yang garang. Gila. Benda yang paling tak boleh nak tipu : kegarangan dia. wootwoot. But yet, she's so kind. Food supplier. Just realized aku banyak kamcing dengan dia part part nak buat jenayah. Haha. I spend most of my night lepas SPM dengan dia, skype. cerita pasal korea buat pembedahan plastik. Dia kuat nangis *masa form one. and I guess itu kekal sampai sekarang. Calls to share pun banyak dengan dia. Stay up lama lama dengan dia. Supposedly aku temankan dia kat UIA. Sorry pia and I prayed the very best for u. InsyaAllah :') ah yes , dia currently enrolling as budak asasi allied science UIAM :)

Nurul Aqila .The green mate.

Nurul Aqila ( the one yang wearing shawls kuning kuning *light glam ) *we dont used to be dormmates langsung, classmates ada :)  she's my green mate. Used to berbahasa bahasa basah dengan dia. Frankly dia seorang yang suka gelak. Itu semua tahu. But then aku selalu offense, Konon Comel La Gelak. Hahah :p :p Phone-phobic. But yet sekarang dah healed kot penyakit peliks takut angkat phone. When people doesnt understand me, she'll come in rescue, she understands inside. No one knows how.But she did it. Bravo sikit :) Kadang kadang kalau skype dengan dia. mostly akan jadi silent skype. Ahaha. :) :) but then, love life is to share dengan dia. sikit je ah tapi. hahah. Currently budak asasi sains Palam . Pusat Asasi uitm Puncak Alam.

Aireen Zuriani Ahmad. The five years evergreeners..

Next. Aireen Zuriani( the one who in white shirt on the right ) . Frankly dia seorang yang batu. Kalau aku merajuk dengan dia, aku kena pujuk diri sendiri. *itu pasti. We used to be dormmates masa form 5 and classmates 5 tahun . Woo. Walaupun kadang kadang rasa macam jauh, but then, we get used to it. Dengan dia, aku rasa banyak persamaan. Perasaan jadi budak average. Sometimes down. But then, she's great in healing me. Her nice words. Haihh She got the power nak heal. Kerat jari kalau aku takpernah terasa dengan dia, but then yes, dia banyak mematangkan aku. Im one kind yang terlalu childish. She help me to grow matured. Thanks Aireen. Currently dia di Matriks Melaka. Sains Modul 2. Go and succedd as a dentist to be. *ke kau tukar dah cita cita :P.

Noorliana Masri . The striver.

Noorliana ( the one in maroon ) used to be dormmates masa form 5. Dia kawan katil aku. Haha. she loves to mummble I know. Haha. Najwa itu ini itu ini. Haha. Dia rajin. Sangat. Aku selalu jealous but then jealous works louder than action. She deserves the best in her SPM. Allah bless. But yet lately she faced kinds of incidents in her life. Turned down. Many times. Kuatlah Yana. There's always hikmah behind something yang kita tak tahuu kan? I am very sure that she'll obtained the four flat and strives to become a doctor-to-be. Dia avid kerja. Macam Syida. At least she learned something daripada kami si penanam buah anggur. haha. Currently she's in Matrikulasi Johor. Enrolling in Sains Modul 1. Go Yana :)

Last should be :

Nurain Syuhadah. The lame enjoyable.

Ain Syuhadah. ( the one in green envy ) hahah. We share most of things. Aku mula rapat habis dengan dia, masa form four. and lebih kamcing when we become dormmates and MT's. Majlis Tertinggi. She's the headgirl. Woot.Woot. Love life. I keep most of her love story. Haha. She can be so lame in one time. She can be so funny at time. Good adviser by then. Seorang yang selalu berkorban untuk orang lain.She's kinda busy in her life but yet she spares time untuk kawan kawan.Lepas sekolah, she's one of yang aku selalu spend masa sama sama. Teman pergi sekolah twice jumpa cikgu cikgu. Even selalunya probability nak jumpa dia tu susah but then things become easier. Overtimes.  Recently dia masuk Pasum. End up Haluan Siswa dia keluar. InsyaAllah going to meet her in Intec Shah Alam and next she'll fly over the sea to United States for actuary science. OtakGilaPandaiMath. Huaaaaa. 

I am currently in a mood of missing my GF's. No one would replace the memories we had bounced together. No one. Jaga diri sisters. Anywhere, I know, Allah take a good care of you guys for me. Seriously. :') May this one last till Jannah , thanks for the advices . The reminders. The joys. The things that I have been learning through the friendships. Thanks girls. Big Thanks. Aku sayang korang :')

JAGA DIRI. 

No comments: