Berjimba with le brothers.

Tadi pergi berjimba dengan encik encik adik yang tiga orang. Well untuk ditawarkan pergi menonton wayang adalah sangat peliks bagi aku. Well my mom rarely offered us such idea. Thanks to ibu for letting us to go :)

So its a sudden plan. So yeahh MBO Melaka Mall would be my choice. Wahaaa :3 sebab #OneThingThatIHate is crowd. Melaka Mall is a place that offers me calmness and less crowd. Walaaaa wujud lagi sebenarnya tempat aman sentosa cenggini. I wish to watch Breaking Dawn Part 2,  ( seiiring dengan umur saya yang lapan belas ni muehehe ) tapi memandangkan ada  adik adik yang tak lepas tengok P18 P13 ni T.T , terpaksa aku turunkan liabiliti 18 aku kepada tahap umur 10 dengan memilih Rise Of The Guardian. Istanbul Aku Datang macam menarik tapi itu semua boleh tengok kat CeritaMaster ( aii aii sifu ) haha.

Tiket 2.15, we're there by 1.45 so before 2.15 we played games. Wohoooo as far as I could remember, its a long time since I had a play time like that. Gooof.

Movie review : Jack Frost is so handsome omnomnomnom :3 , To rate Rise Of The Guardian : as I love cartoons and I would rate it 9/10 :) It's something worth to watch daripada that eiuwwww gross Aku Terima Nikahnya. Well dont blame me if I hate it : bukan tak sokong filem tempatan tapi erghhhhhh.

Meh laaa ai give some pictures and videos :s



brothers :$



VIDEOS :)

video
terasa nak main basket ball. I score very well :)

video
in the cinema. Aku epic fail sikit buat video bagai ni :3