A level life #1

Hey assalamualaikum. Memandangkan twitter mengalami masalah burung kecil tidak mampu menampung berat ikan paus. Makanya marilah kita mengabdikan kenangan bersama. Aicewaah manusia ini baru tertelan dos cinta lebih dua sudu camca teh. Freak Off. Kau seram tahu najwa?

le moustache. Happy life :3 

Abaikan. Abaikan.

So I guess I rarely tell about my study life. Adakah kerana perempuan ini cuma tahu berjimba dan berseronok setiap hari, maka tiada diari belajar disisipkan dalam blog. *Haippp jangan bersangka buruk. Husnu zhon ye ( bagi sesiapa yang masih membaca hingga ke line ini sila bersangka baik ) . So I decided to make frequent post regarding my study life. Kononnya nak berlagak seperti punya berjotaa readers. So the lulz. Tak, supaya nanti aku boleh go through balik sambil cerita dengan cucu cucu " Nenek hambik a'lebel dulu, pandai kan nenek engko" * mata ke atas pegang perut* See aura berangan mencapai tahap tak boleh nak dicerna kepala. Orait dah. Cukup. Pendahuluan je dah berbunga bunga taik ayam.

So Alebel. *sebutannya* ejaannya Alevel.

For the time being aku masih bernafas mesra dengan Math. Meskipun ada masa rasa macam nak tarik rambut sendiri sebab baru chapter 3 dah bising ke laut. Stats seems to be hard * like serioussslayyhhh kau wajar disyelek dengan tinner najwa. But yeah the mometn I decided to tear off the part where I malas malas buat latihan stats and start doing it over and over again, this get better :) Even the stats book looks better with the rajin me. Math, Stats. For this time being, thanks for the great moment we share. I'll spare more time to do personal bonding with both of you. Infact, till the very day, I do.

History. Dulu masa awal awal, hambik kau segala kebencian, kesedihan, kerasaan nak melepaskan history dan pilih law atau psychology, Allah kan kata dia yang pegang hati. Maka hati ini tetap untuk memilih sejarah. So yeah. Sila percaya aku makin rajin menghabiskan malam aku, selepas buat latihan math atau berjimba di twitter *selalunya harusss twitter, aku akan search pasal sejarah. Jot down. Dan dilabel rajin kerana nota 5 minit. Luls amin ameeeen :")  Clap to the usaha. Moga Allah mudahkan.

Subjek lain. English Economics. Alhamdulillah. Boleh catch up meskipun selalu dapat suprise dalam kelas english. Still I can negotiate the the subject. Econs, kan dia antara subjek yang aku sayang muahh muahh. Jadi, kerana sayang, aku rasa takde persoalan yang timbul di benak kepala. Cuma memikirkan bila nak revise balik Micro econs. Bhahahah.

Lain lain. Takde kot.

Meskipun jalan ceghita nampak macam hambar je hidup penulis belog ni. Oh tidakk. I am enjoying every single moment. Talking craps with my deskmate. My GF's. Everything makes my life gets better. Sometimes, banyak benda yang indah indah berlaku dalam hidup ni, tak mampu di-ilustrate dalam penulisan. Its better to keep it here, inside the brain. Down to the memory lane.

Oh life.

Live the life to the fullest. Ignorant is bliss. Kill the haters. Mari menari. UPS, mari kita mngucap Syukur Alhamdulillah :")


Ini comel. Feel like grabbing them and EAT. buarrrhaha. *gelak konon taff. 

No comments: