Berjalan di laluan kenangan.

Assalamualaikum :)

Usually I would say : Down to Memory Lane. Not today. Inter-language mode , Turn On. Asyik bercerita soal A-level. Maka kepala ini naik tepu dengan segala jenis binantang yang inter-related dengan A-level. Intec. Gossssh. Now lets make some vice verse moment. Lets walk through the lane.

     Tinggalkan semalam. Semalam itu kenangan. Berjalan lagi hari ini. Supaya esok , ada semalam. Yang penuh dengan kenangan.

        So by saying this, I was like, Najwa ambik sastera heh dekat intec? * duck face * . Seeing the juniors back home. I know that kind of feeling. The feel of relief. The pleasure . I know how you guys feels like to get connected to social networks and stuff. I know.

       But someday, you'll get a feeling that suffers you, which you can only get interacted to you friends by the social nets. You met them virtually. Not in reality. Masa tu sumpah rasa yang , kalau dulu masa sekolah dalam jumpa in real life, kalau buat lawak hambar ada yang gelak guling guling. Boleh main lempang lempang.  Sekarang, buat lawak hambar dalam twitter, cuma mampu membayangkan every " haha " and " krikkk krikk " yang diaorang tulis. Membayangkan reaksi *buat muka vavi* . CUMA MAMPU MEMBAYANGKAN.  Menyeksakan bukan? 

Jadi, jadilah manusia yang bersyukur :) Yang bersyukur dengan everything yang happened in your current life. Its okay to ponder upon the future. But it will be suffering , to remember all those days. Yang dah tak exist untuk sekarang.

    IDK that I had this kind of syndrome. Bila tengok orang * juniors esp *  post post gambar sekolah and everything regarding the school, ingatan ini dengan tetibanya berjalan di laluan kenangan. 2007. 2008. 2009. 2010. 2011. 5 tahun. Yang sekarang : Ayat cliche orang 18 years *by month* : Kejap je 5 tahun. Dah habis dah. Ehekk ehekkk *lap air mata*

Last 3rd of february buat video untuk one of my GF. Aireen Zuriani :) So proses nak buat video tu requires me to look back into our album zaman memuda dedulu *cam makcik 80 tahun nampak* . It happened to me , when I look back, those days we had. Those moments we shared. All those days. Tears streamed down. The moment when only tears portray what you feels inside. That moment is just ... SBPI SELANDAR, by just saying it, everything rush into my mind. They made my eyes teary too.

Everything about Machinants. About girls-bonding time. About sharing stories.  Laughing out loud dalam satu dorm yang berbelas orang tu. Sekarang dekat intec, satu rumah 4 orang je. Satu bilik 2 orang. Terasa sunyi. Include the fact yang aku more likely introverted these days. Lame days I had. Fighting hard on A-levels life. Meet new people. New surrounding. Never said that I don't appreciate my current life, cuma kadangkala terbawa ke laluan lama :)

Everything about past, even it hurts, still I miss those past. Still , kita kena berjalan tempuh masa hadapan. Because even the mind sets you behind, you could never walk through the time boundaries. You walk further away. Keep walking. Make new experiences. Enjoy the new life you had. Appreciate everything that happen today. As if you don't want to feel any regret about yesterday.

Thanks to Allah. For the wonderful written fate. For the chemistry we had between us. For the days I had. For the life that I feel blessed. For everything that couldn't be inside the list. Syukur.

PAST HAD TAUGHT ME HOW TO APPRECIATE TODAY. 


Us. Once upon a time. 

Anis Najwa. Nurain Syuhadah. Nurul Aqila. Once upon a time. And today :)
GF in intec :) Moga Allah panjangkan jodoh di oversea. InsyaAllah. Ameen :')

5 comments:

jadetrisy said...

Sumpah rndu gler dgn smue GF.entry kau wt aq sebak lah najwa..really miss all the moments..

Anis Najwa Nazari said...

Liaaaaana :'( Rinduu sangat sangat .

jadetrisy said...

Pas ni aq nk gmbr aq kt entry kau..hehe..

nurul aqila mashkuri. said...

weh rindu lah seh rindu niii serius. nak jumpa semua :'D boleh tak plan apa apa? sobs.

Anis Najwa Nazari said...

Jom aaa jumpa. Belum ada gambar sekarang, tu yang tak letak muka tu. Hikhik :3 . Aqila, nak jumpa iteww? hahah. Aku dah plan dalam kepala nak buat apa. Will bagitahu korang :') Plan dalam bulan 5 :_)