Frank - personal post.

It's not my preference to write a blog post through my phone sebab rasa macam limited sangat ruang nak pandang not to mention the frequent typos the fingers can make.

Tapi dah off laptop. And rasa macam kena jot down benda ni.

Eheeee seriousnya kenapa najwa? Haha.

I've been keeping lots of stuff to myself , benda yang sepatutnya kalau went frank to someone, come clean and burst your heart out because you know you can do so to that particular someone but eventually you keep all of the questions to yourself - tanam dalam dalam dengan harapan all those shitty heart motion takkan appear balik. Tapi you always know it will always linger around your head. Dan nangis sorang sorang sebab tak mampu nak overcome the problem .

I'm glad. We do talk. We come clean. Clearing our forever issues dari bila pun tak sure.

Enough said. Sebab rasa glad to sangat overwhelming and guess what? Something inside the heart eased. Burden lifted away.

Kalau dulu aku pernah question , kenapa kita jumpa? Kau kata jangan pernah question benda ni. Tapi frankly, aku question dengan diri sendiri . lagi dan lagi.

Sekarang Allah dah jawab soalan tu, betul lah aturan Allah dah cantik.

Jangan pernah question why we meet someone dalam nada yang amat menyesal dengan takdir Allah. Sebab semua orang yang kita jumpa - dalam setiap lipatan takdir , Allah selitkan banyak hikmah. Banyak yang aku belajar. Sabar.

Untuk yang selalu faham sebelum tanya. Untuk yang selalu ada dalam doubtful post. ( bahahahha I admit it ) nasib apalah penulisan tak reti nak bohong.

You know who you are.

Thanks. Big thanks sister. I wouldn't let us be friend because friEND. I would never want us to end. Through thick thin. Our relationship worth my whole life to keep and cherish.

PS, aku dengar album westlife sepanjang tulis ni. Rasa macam kena pulak lyrics dengan apa yang nak tulis ni. Frankly someone cried because finally she can tell everything she wish to tell to that someone for a long time.

No comments: