Sahabat Sejati.


sebelum baca ( kalaulah nak baca ) sebelum nyanyi gaya tone deaf ( kalaulah nak nyanyi ) bukak link ni dan nyanyi bersama hahaha ini lagu bukan sajak. Saya belum dapat mood nak karang sajak lima enam bait haha . Sahabat Sejati - K bukan Inteam , UNIC HAHA 

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

C/O :
Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi

I don't know but this keep playing inside my head ( plus I kept playing it through my playlist ngeh padanlah berputar di kepala ) . Tapi yeah Inteam terima kasih nyanyi nasyid ni. Voilaaa lama gilaaa rindu nak dengar nasyid. Sebab nasyid buat diri ni ingat Selandar. 

By the way junior last time aku form 5 , diaorang form 2 , dah habis dah SPM * claps * which indicates masa berlalu sangat pantas bagi mereka sebab they eventually see the changes through years while me , macam rasa whats happening in this three years exactly weh !?!? * nyanyi nasyid di atas *


1 comment:

Anonymous said...

but najwa, bukan unic ke yang nyanyi?