Pointing fingers complaining the flaws. Couldn't be any better?

Twitter would always be one of the best place untuk ada feeling feeling jadi judge tanpa mana mana tauliah. When you says its not fair to judge someone based on their status and post or whatever they wrote ; you have no right to judge what I am doing now . 

Many people in this world can be really good when it comes to pointing to other people ( read ; accusing someone to be at fault _ ) instead of admitting that you're wrong. At certain circumstances , its not necessarily admit that you're wrong if you're at the right side but just stop pointing fingers . We live to see infinities of flaws on other people , self proclaiming that you're always right. Have you ever imagine if everyone is a reflection to yourself ? You could never. That's why its hard for you to see flaws inside you. Tak pernah sekali ke terlintas dalam kepala , when you're busy pointing and complaining things , never once ke kita fikir , thats how people see us. Tak pernah nak take responsibility. Instead tahu complain itu ini . Satu keburukan orang yang kita highlight , beribu nanti yang kita distarlight aicewoh.

Aku takkan pernah boleh kata orang Malaysia cenggini since aku tak merasa duduk merantau benua. Jadi aku rasa manusia memang secara amnya ada masalah ni. I mean who's at fault ( bahahhahaha tengok , saya juga orang , saya jugak menunding jari haha ) . Naaaa its us , mentality , and how you're going to change it. STOP COMPLAINING. Wahhhhh dulu bukankah ada peluang dan diberi ruang , tak pula sibuk nak menggunakan apa yang tersedia depan mata , now when chances end , then you start to complain. Telling the whole world only you suffer. Like you're the only one that right / that suffers. Oh yeah , how it feels like making yourself seems pathetic. Hmm

You seriously can do better than this!

Berhenti menunding jari runcing anda kearah orang lain , kerana satu menunding pada si polan , empat menunding pada kita , jadi instead of menunding satu , kita tunding lima lima hahhahahahhahahambar kriks kriks haha

Oh man , you're pointing one awesome to me and three to yourself and the thumb awesome goes nowhere hahambar lagi. 

Eh serious , berhenti. Kita senyap je. Biar empunya diri yang take responsibility , tidakkah dunia ini hidup aman dan bahagia jika semua bertindak sedemikian rupa? 

Instead of complaining , you can be better by offering a solution , instead of just complain ( read ; to the extent you're able to give solutions lah ) kalau tak , diam. Lihat , mesti ada orang lain tolong complainkan. hahahhaha. I am so hambar kuasa berapa ni. Oktaf ke lapan mungkin. 

Be better people. Take responsibility. Stop pointing. Stop complaining the fllaws. Instead , do something better ! You can absolutely do it. Tadada.

No comments: