Cuti Luar Rumah :)

Hey people outside there. I am waving hands. Yeeeeeay just got back from. From where? Pengkalan Balak. So I was like shouting inside my heart yesterday : Here I am in Pengkalan Balak *gaya Lisa Surihani*

At last, I am having a real holiday. I mean. Langkah kaki keluar rumah. Tidur sehari dalam suhu 16 degree. Pakkk angg sejukkkk T.T dengan breeze pantai lagi. Oh  Oh

Its merely like ayah-punya-persatuan-sukan-day because I hardly recognize people there. We might meet masa kekecik dulu but yeah my ingatan semua blew out. Fiuuuh fiuhhh bersama masa. I've told ya about the introvert thingy. Jyeaaaah i got some symptoms there macam tak nak mingle around dengan orang yang ada typical stupid mind set dengan pandangan sinis membunuh. Is it the reality treat me that way or aku punya mind yang dah harden lali dengan pandangan manusia ni. The answer should be half-half. Haruslah I menangkan diri sendiri. Its my blog what?

Everything went well I guess. Sikit shits happened but hell yeah life biasalah Upside Down. Kan? But sumpah aku tak puas hati, even its only the matter of potong que congkak. Still aku rasa nak jerit dengan manusia tu, " Weh aku dah tunggu kemain lama. I and my brother even susun buah tu banyak kali. Kau yang datang lambat, knowing nothing kau pakai tarik je papan congkak kitaorang and replace it with an empty one? Kuaaaaaaang ajaaaaaaaaaaaqqqqqq. , satu kau kurang ajar sebab datang lambat, orang lain lama tunggu sampai ngantuk ngantuk. Dua, kau buat muka tak bersalah. its simple, kau tak reti respect masa. Tak reti respect orang , Go and find your Pluto or what. Done "

After the thing happen. I sleep really well sambil fikir kenapa aku tak jerit ayat di atas ni. Haha. But bangun pagi, my mind refreshed. Ahhhh breezy day. Berenang and result in muka tambah skala gelap. Eissssh eishhhh.

K abaikan perempuan emo yang gila ni. I'll proceed to the pictures and short video * I no edit * la eh :)




puan ibu encik ayah.

le brother :) chalet pink yang comel.

I got my unknown-skill of  taking pictures. haha

Later in life, bila ada family sendiri, I mean my own family tree with encik un-known-to-be-husband, surely pantai pantai would be my very first choice for holiday :) Hawaii mungkin. haha

Breezy. Windy :)


So dimanakah tuan belog?

 Saya cuma tinggalkan tapak kaki memori disini . Haha poyo petala ke lapan belas.

Perempuan selipar pink skirt purple baju pink tudung kelabu. Fashion disaster. T.T

i am and Proud to be. hahahhahahaha * dua belas harakat*

No comments: